Iti place rezultatul colaborarii cu noi. Si vrei sa il impartasesti.

Mai jos vei gasi aparitii in media scrisa a amenajarilor realizate de catre noi. De la simple ambientari a unor apartamente deja finisate care aveau nevoie de putin caracter la renovari complete ale unor locuinte in blocuri vechi sau vile.


Ideal Decor Aprilie 2015

“Acest apartament interbelic de cca 100mp, frumos prin esenta, a fost pus in valoare printr-o amenajare simpla, onesta dar de efect realizata de Alexandru Bucur (Interiology). Proprietarii, fani stilului nordic, le-au dat frau liber arhitectiilor in alegerea combinatiilor:  lemn, metal, placute ceramice retro –mobilier modern din metal si mdf, obiecte de mobilier vechi, intr-un mix  eclectic si industrial.”

Interiology Alexandru Bucur ap Iancului 1 design interior

Interiology Alexandru Bucur ap Iancului 2 design interior

Ideal Decor Iunie 2013

“Chic&Central. Apartamentul din zona Cismigiu care a fost amenajat pastrand atmosfera zonei. Proprietarul, o tanara intelectuala proaspat revenita in tara , si-a dorit sa foloseasca doar produse romanesti. Amenajarea a fost realizata de arhitectul Alexandru Bucur.”

interiology-casa cismigiu-idealdecor1 Alexandru Bucur interiology-casa cismigiu-idealdecor2 Alexandru Bucur

 

Ideal Decor August 2012

“Dupa achizitionarea unui apartament dintr-un ansamblu rezidential, tanarul proprietar al locuintei a apelat, pentru amenajarea interioara, la arhitectul Alexandru Bucur. Acesta a realizat un decor modern si dinamic, in acord cu personalitatea beneficiarului”

interiology-apartament Asmita-idealdecor Alexandru Bucur

 

Pardoseli Magazin

“În alegerea parchetului Story Brushed Antique s-a ţinut cont de sfatul arhitectului Alexandru Bucur, precum şi de dorinţa proprietarului de armonizare cu restul elementelor de decor, grinzi de lemn, glafuri din stejar masiv, piatră naturală. Pardoseala din lemn devine în acest context elementul de design care completează perfect imaginea de ansamblu a locuinţei.”

interiology-casa sinaia-pardoselimagazin Alexandru Bucur

 

Ideal Decor Noiembrie 2012

“Ca motiv general de decoratie in living s-a folosit cercul: la tapet, la corpurile de iluminat, la frunzele copacului care compun stickerul decorativ, la modelul de pe usa de sticla creat special pt proprietar. Canapeaua, scaunele locului de masa, paturile si perdelele au fost concepute de Cristina Ene, cu care Alexandru Bucur a colaborat.”

interiology-apartament lujerului-idealdecor1 Alexandru Bucur

 

Ideal Decor Mai 2012

“Parterul casei prezentata in paginile urmatoare are spatii mici si o compartimentare foarte fragmentata. Aceasta a fost una dintre provocarile cu care s-a confruntat arhitectul Alexandru Bucur cand a fost solicitat de catre beneficiari pentru a amenaja locuinta.”

interiology-casabrancusi-idealdecor1 Alexandru Bucur interiology-casabrancusi-idealdecor2 Alexandru Bucur

 

дам деньги в долг читаgig sketchбизнес кредит в альфа банкекогда в танзании начинаетс¤ сезон дождейкредитка в приватбанке условиявосхождение на килиманджартуры сафари в африкуserm этоЛучшие производители сковородок сотрудничают с БИОЛалюминиевые сковородыgoogle translate ukrainian to englishдизайн небольшой ванной комнаты с душевой кабинойоформление ванной комнаты плиткой фото