amenajare wall art sticker banksy interiology Alexandru Bucur Floreasca
amenajare canapea modern Bansky sticker  interiology Alexandru Bucur Floreasca
amenajare dormitor sticker  interiology Alexandru Bucur Floreasca
amenajare dining loc citit modern interiology Alexandru Bucur Floreasca
amenajare living modern Pacman sticker interiology Alexandru Bucur Floreasca
amenajare dining Pacman interiology Alexandru Bucur Floreasca
amenajare living modern proiector interiology Alexandru Bucur Floreasca
amenajare living industrial Banksy interiology Alexandru Bucur Floreasca

Apartament cartier Floreasca

Apartament de cca 100mp. Living, bucatarie semideschisa, 2 bai, dormitor, birou, intr-un ansamblu rezidential nou in zona Floreasca.

Fiind un apartament inchiriat, investitia s-a redus la o mobilare eficienta si la o ambientare grafica a peretilor.

Proprietarul, un tanar intreprinzator, a apelat la noi pentru a “scoate” cat mai mult din aceast apartament, cu investitii minime si de efect care sa ii reprezinte felul de a fi.

Apartamentul beneficiaza de finisaje existente oferite de dezvoltatorul imobiliar: parchet, usi, ferestre, finisaje in baie si bucatarie. Chiar si corpuri de iluminat. Are suprafete vitrate mari, cu o buna iluminare naturala.

Accente metalice de negru

Mobilierul cu accente industriale din gama „City” s-a dovedit o alegere inspirata si foarte cool. Combinatia de blaturi din lemn de salcam cu structura metalica neagra si suruburile aparente dau acel “factor de coolness„ cu care proprietarul a dorit sa se identifice.

Accentele de negru se impletesc armonios pe fundalul alb al peretilor si pardoseala calda din fag. Le regasim in metalul mobilierului, lampadarul zonei de lectura, stickerele decorative, corpurile de iluminat.

Separare functionala

Datorita spatiului redus al locului de luat masa, am folosit o mobila de bar ingusta si inalta din aceeasi gama ”City”, cu scaune de bar industriale combinate cu 2 scaune tapitate cu spatar pentru cei care prefera confortul. Frigiderul de vinuri de culoare neagra completeaza decorul.

Livingul spatios a fost organizat in zona de canapea si colt de lectura. Piesele de biblioteca si masuta industriale au fost alaturate canapelei moderne cu tapiserie gri Benno realizata la comanda de Canapele-Eco. Deoarece nu s-a dorit TV, in locul acestuia s-a montat o panza de proiectie care rabateaza in fata unei biblioteci. Astfel, atunci cand se face o proiectie, panza coboara automat, in restul situatiilor avand o simpla mobilare de living.

In coltul dinspre fereastra, care este foarte vizibil din intrare, am organizat coltul de lectura (biblioteca metalica, lampadar metalic, ceas sticker negru pe perete, 2 tabureti din aceeasi familie cu canapeaua).

Unitate estetica prin folosirea unei singure game de mobilier in toata casa

Biroul a fost mobilat cu canapea extensibila din piele Berlin de la Canapele-Eco, desk conceput de Alexandru Bucur, realizat la comanda de Parchet pe Viata din blat masiv de stejar si picioare metalice vopsite negru.

Stickerele

Realizate in colaborare cu Bee-Stick, au avut ca sursa de inspiratie creatiile celebrului street-artist Banksy.

„De la celebra Monalisa cu un lansator pe umar pana la elefantul care cara o racheta in spate, arta urbana si subvesiva a lui Banksy combina umorul negru si graffiti-urile facute dupa un sablon distinctiv. Astfel de lucrari artistice de critica politica si sociala au fost prezente pe strazi, pereti si poduri din orașe din intreaga lume.”

Ceasul de perete stilizat din zona de lectura are desen din sticker si mecanism aplicat pe perete.

Locul de luat masa este decorat cu celebrul personaj de jocuri electronice Pacman, aluzie la faptul ca acesta ingurgiteaza tot ce gaseste in cale. Pentru dormitor am ales un desen reprezentativ

Printr-o investitie bine dirijata am reusit sa schimbam fata apartamentului si sa il personalizam intr-un timp foarte scurt.

взять кредит на киви кошелёкserm ценагде взять деньги в кредит в запорожьегде лучший отдых в маечек на получение денег в банке скачатьсезон отдыха в маедам деньги в долг борисовtranslator english to germanразработка приложений для iosранние бронирование туров в египетблинная сковородкаeasy picnic drawingпродвижение сайта на гугл

  • Date: 08/2014
  • Client: Cpc
  • Filed under: Grafica, Interior Design, Ultimele proiecte