amenajare dining living modern interiology Alexandru Bucur
amenajare dormitor modern interiology Alexandru Bucur
amenajare living baie modern interiology Alexandru Bucur
amenajare living bucatarie deschisa modern interiology Alexandru Bucur
amenajare living bucatarie deschisa modern2 interiology Alexandru Bucur

Apartament langa Parcul Carol

Apartament de cca 70mp. Living, bucatarie deschisa, baie si dormitor cu mic balcon intr-un ansamblu rezidential nou langa Parcul Carol.

S-a dorit o ambientare rapida, functioanala, cu putine interventii, buget redus si o mobilare eficienta.

Proprietarul, un tanar intreprinzator, a apelat la noi pt a “scoate” cat mai mult din acest apartament, cu investitii minime si de efect.

Apartamentul beneficiaza de finisaje existente oferite de dezvoltatorul imobiliar: parchet, usi, ferestre, finisaje in baie si bucatarie. Are suprafete vitrate mari, cu o buna iluminare naturala.

Delimitari functionale prin mobilare, culoare si iluminare

Lipsa de spatii de depozitare a dus la crearea unui spatiu in zona de circulatie a livingului, ascuns in spatele unor mari usi de sticla glisante (aspect practic, reflexii datorita folosirii sticlei)

Avand un mare spatiu comun (livingul, bucataria deschisa, circulatia catre dormitor si catre baie) s-a realizat o definire functionala mai buna prin culori accent, amplasarea mobilerului si a corpurilor de iluminat.

Am creat o zona de dining in vecinatatea bucatariei.

S-a realizat o iluminare suplimentara cu 3 lampi incastrate in plafon pt a marca circulatia catre dormitor, De asemenea s-a marcat diningul prin amplasarea unei lampi suspendate deasupra mesei , s-au repozitionat lampile pentru living si bucatarie. Covoarele si amplasarea mobilierului contribuie la o mai buna demarcatie a functiunilor.

Marcarea zonelor importante s-a facut prin nuante de culoare inchisa: zona TV, circulatia catre dormitor.

Datorita inaltimii mari a spatiilor, in dormitor s-a vopsit plafonul cu o culoare mai inchisa pentru mai multa intimitate, abajurul textil contrastand cu culoarea plafonului.

S-a dorit o amenajare simpla si moderna, cu finisaje stralucitoare (la corpurile de iluminat, perdelele, sticla colorata, ancadramentele usilor glisante).

приват банк оформление кредитной картыфирменный стиль заказатьзаповедники нгоронгоробесплатная виртуальная банковская картасафари танзани¤ на двоихкак подготовитьс¤ к восхождени¤ в горыдлина подъема на килиманджароMonte Carlo escortsс какими болезнями не берут в армию украинахранение наркотиков статья украинаповышение узнаваемости брендасковорода из керамикирадиатор отопления какой лучше