interiology-Asmita-barrisol-Alexandru Bucur
interiology-Asmita-barrisol-kartell-Alexandru Bucur

Apartament Asmita

Apartamentul de cca 50mp se afla in ansamblu rezidential Asmita Gardens. Desi aceste apartamente vin preechipate cu anumite finisaje, beneficiarul a dorit mai mult de atat: o locuinta confortabila si functionala pentru o singura persoana, reprezentativa ca imagine pentru stilul sau de viata (modern, foarte urban).

Tavane elastice, tencuieli decorative lucioase, mobilier din plexiglas
S-au folosit tonuri inchise de culoare pentru a crea o atmosfera discreta, cu lumina filtrata.
Materiale lucioase (tavane elastice Paris Design Ceilings, tencuieli decorative lucioase Caparol, mobilier din plexiglas colorat de la Kartell) au fost folosite pentru a amplifica vizual spatiul si pentru a-l face mai dinamic.

Lumina naturala filtrata
In living predomina tonuri inchise de wenge, lumina naturala  este filtrata de perdele semiopace, cu accente de luciu pe scafa din plafon si accente de culoare realizate prin grafica de pe perete. Mobilier este simplu, minimal.

Senzatie de inaltime
Dormitorul are tavan elastic pe toata suprafata, care creeaza senzatia de inaltime si reflecta spectaculos corpul de iluminat. Tonurile de visiniu inchis de pe pereti sunt corelate cu culoarea plafonului.

Accente funky
Bucataria este incaperea care s-a dorit cea mai luminoasa, cu mobilier bej si accente de culori vii (verde crud, portocaliu), culori care se regasesc in faianta deja existenta, mobilier, lampi si scaunele din plexiglas colorat.

In baie s-a folosit de asemenea tencuiala Stucco in culori calde.

Locuinta vrea sa “prinda” atmosfera urbanului nocturn, cu lumina putina si zone stralucitoare care surprind, cu accente de culori,  asemenea orasului noaptea.
Beneficiarul:
„Am colaborat foarte bine, discutiile cu el m-au ajutat sa ii aflu stilul de viata si dorintele legate de amenajare si, astfel, apartamentul a devenit o parte din imaginea si personalitatea lui.
Mi-a acordat incredere deplina in alegerea conceptului si materialelor.
Am impartasit idei comune de la bun inceput legat de conceptul amenajarii si de multe ori m-a ajutat in gasirea diverselor obiecte decorative si de mobilier.”

 кредитная карта альфа банк обслуживаниеhebrew translationвзять кредитную карту мгновенноденьги в долг ижевскбизнес план кредитного брокера скачатьпрограмма сафари дл¤ посещаемостикакие прививки нужны дл¤ поездки в танзаниюtranslate russian to englishгорящий путевка в болгарию из харьковаМагазин дизайнерских товаров для домаконсультации юриста киевпродвижение компаниидизайнерские радиаторы отопления купить