interiology alexandru bucur casa H3
interiology Alexandru Bucur D House 1
interiology Alexandru Bucur D House 2
interiology Alexandru Bucur D House 4
interiology-Alexandru-Bucur-D-House-3
interiology alexandru bucur casa H1
Interiology Alexandru Bucur casa H featured
interiology alexandru bucur casa H plan

Casa H

Un teren ingust de 10m latime cu trei laturi catre care se puteau face doar pereti orbi. Acestea au fost premisele cand am inceput proiectul casei H, o casa care se dorea confortabila, incapatoare, eficienta, cu multa lumina naturala.

Asezata intr-o suburbie a Bucurestiului, viitoarea resedinta va gazdui o familie de 4-5 persoane si oaspetii lor. Casa este gandita modern, pe un plan deschis, simplu, activitatile de zi cu zi -bucatarie, living si loc de luat masa-  fiind situate la nivelul solului cu vedere directa catre curte. In suprafata totala de 290mp , resedinta a fost proiectatata pentru a fi eficienta si multi-functionala, cu niciun spatiu nefolosit.

Provocarea a constat in configurarea volumelor cladirii astfel incat sa evitam neajunsurile unui teren ingust ale carui vecinatati creeaza umbra in cea mare parte a zilei si faptului ca am fost obligati sa asezam casa lipita de trei laturi ale terenului, ceea ce inseamna  imposibilitatea de a avea ferestre pe aceste laturi.

O atenție deosebita a fost acordata expunerii la lumina naturala prin spatii vitrate mari si facilitarii tranzitiei din curte catre zonele de zi din parter. Aceasta s-a realizat printr-o diferenta de nivel redusa intre intre exterior si interior si o terasa tampon decupata sub nivelul etajului.  Potrivit dorintei clientilor, zonei bucatarie-dining-terasa parter i s-a acordat o importanta mai mare decat livingului si de aceea a fost asezata in partea din fata a parterului deoarece va fi partea cea mai accesata a casei. Livingul, mai intim, va fi rezervat cititului. La ultimul nivel casa beneficiaza de o terasa descoperita care ofera o perspectiva interesanta asupra zonei.
Accentele din lemn de larice de la fatada scot in evidenta jocul dintre masivitatea etajului si transparenta parterului,  creeaza o atmosfera intima in curte si o prezenta unica catre strada.

как взять деньги в долг на теле2Rotterdam escortsдоговор банковского вклада скачатьзаявка на получение кредита в сбербанке бланкзаявление на получение займа на работе образецмай тур владимир официальный сайтзаявление анкета на получение кредита сбербанкtranslation websiteразработать мобильное приложениеtiger аксессуары для ваннойbirthday party ideas nycfarsi translation to englishидея для маленькой ванной

  • Date: 05/2014
  • Client: Casa H
  • Filed under: Arhitectura, Ultimele proiecte