interiology Alexandru Bucur livingroom modern sticker
interiology Alexandru Bucur livingroom modern glass door
interiology Alexandru Bucur dining modern
interiology Alexandru Bucur kitchen bucatarie modern pepper sticker
interiology Alexandru Bucur bedroom dormitor modern

Apartament Lujerului

O tanara familie a achizitionat un apartament de cca 100mp in ansamblul rezidential nou, Lujerului Residence.
Contine living cu terasa, dormitor matrimonial,  dormitor mic, 2 bai si bucatarie.

Amenajare simpla, cu putine interventii, functionala , realizabila intr-un timp foarte scurt
Este un apartament cu spatii generoase si suprafete vitrate mari care ofera o foarte buna iluminare naturala. Amenajarea  a pornit de la finisajele existente oferite de dezvoltatorul imobiliar: parchet, usi, grupuri sanitare. S-a dorit o amenajare simpla, cu putine interventii, functionala , realizabila intr-un timp foarte scurt, care sa dea un aer nou casei.

Accente subtile de culoare, scafa luminoasa ce ascunde o teava de gaz
S-au folosit tonuri de culoare complementare cu culoarea parchetului existent.
In living s-au ales tonuri de gri, de la peretele inchis la culoare marcat de scafa luminoasa, la tonuri de gri deschis pe mobilier.
Peste griuri s-au folosit accente subtile de culoare: fucsia la canapea si usa din sticla de la bucatarie, verde inchis la tapet, usa din sticla, scaunele de dining, stickerul decorativ,
Tabloul in culori vii este semnat de artistul plastic Anca Suiugan.

Sticla colorata in locul faiantei
Bucataria continua ideea de spatiu aerisit, bine iluminat, mobilare minimala si eficienta.
S-au folosit tonuri calde, suprafete lucioase iar in locul placutelor ceramice de deasupra blatului  s-a folosit sticla colorata,  peste care s-a aplicat un sticker decorativ ca accent (foto ardei iute).
Legatura dintre bucatarie si dining s-a realizat prin folosirea unei usi din sticla.

Dormitorul matrimonial foloseste tonuri de verde kaki la pereti care sa se potriveasca cu parchetul cu tenta de cires. Accesorii si mobilier alb unt, bej. Covor cu motive rococo.

Model pe usa de sticla creat special pt proprietar
Ca motiv general de decoratie in living s-a folosit cercul: la tapet, la corpurile de iluminat, la frunzele copacului care compun stickerul decorativ, la modelul de pe usa de sticla creat special pentru proprietar.
Canapeaua, scaunele locului de masa, paturile si perdelele au fost concepute de designerul Cristina Ene, cu care am colaborat.

Lipsa de spatii de depozitare
Apartamentul ducea lipsa de spatii de depozitare  (debara, camara, cuier, spatii pt obiecte voluminoase, etc), de aceea am separat un spatiu in living in apropierea holului casei pentru  a rezolva acesta problema. Spatiul este ascuns in spatele unor mari usi de sticla alba glisante.
Pe langa aspectul practic, sticla usilor, prin reflexie, amplifica vizual spatiul.

 кредит на развитие малого бизнеса в самареbachelorette parties cartoonistденьги в долг срочно в минске круглосуточноотдых в тайланде май 2015деньги в долг без справок и поручителейпутевки май 2015 ценывозьму деньги в долг доска объявленийdrawing wedding invitationуголовный кодекс украины 2014подбор путевкаа в болгариюпорядок покупки автомобиляhebrew to english translation softwareувеличение продаж через интернет