Interiology Alexandru Bucur Spador 7
Interiology Alexandru Bucur Spador 2
Interiology Alexandru Bucur Spador 1-1
Interiology Alexandru Bucur Spador 3
Interiology Alexandru Bucur Spador 8
Interiology Alexandru Bucur Spador 9
Interiology Alexandru Bucur Spador 10
Interiology Alexandru Bucur Spador 4
Interiology Alexandru Bucur Spador 6

Spa d’Or

Spa D´Or s-a născut pentru adulți boemi, sofisticați și hedoniști, care își doresc o experiență spa diferită, sub semnul preciziei, perfecțiunii și personalizării.

Amenajat la parterul cladirii monument istoric de pe Str. Baritiu nr. 18 din Brasov, chiar vis a vis de Biserica Neagra, Spa d’Or ofera servicii spa menite să creeze o stare de confort ce persistă, ca un parfum bun, multe ore după ce ați plecat de aici.

Elementele originale ale casei au fost pastrate si reconditionate

Parchetul din stejar masiv montat in bradut a fost refacut cu grija. S-au pastrat si s-au reconditionat vechile sobe, avand acum un rol decorativ, ca parte a ambientului camerelor de masaj. Usile inalte si tamplaria ferestrelor din lemn masiv au fost de asemenea slefuite si vopsite in alb.

Placutele ceramice folosite in bai sunt placute vechi, recuperate si puse din nou in opera

Au fost reconfigurate spatiile pentru bai pentru a corespunde necesitatilor salonului spa. Chiar si asa, placutele ceramice folosite in bai sunt placute vechi, recuperate si puse din nou in opera pentru a pastra autenticitatea amenajarii.

Tonuri discrete de bej cu accente bleu-marine.

Amenajarea s-a realizat pe tonuri discrete de bej: mobilierul nou al saloanelor, realizat din mdf cu aspect clasic, usa capitonata a baii. cu Accentele bleu-marine sunt date de accesoriile incaperilor, culoarea uneia dintre sobe, culoarea peretilor baii

Mai multe pe: Designist.ro

http://designist.ro/design-in-oras/spa-dor-un-centru-de-rasfat-vizavi-de-biserica-neagra-din-brasov/

Aici aveți voie să fiți decadenți, indulgenți cu voi înșivă, parizieni pentru o vreme…

как сделать кредитную карту приватбанкараскрутка новых сайтовкратер нгоронгорокилиманджаро маршрут мачамекени¤ танзани¤ турыкилиманджаро восхождение спутевки на майские жукираскрутка в социальных сетях одессатовары для дома интернет магазинлечебные путевки в болгариюстоимость оформления загранпаспорта в украинепродвижение бренда работодателярепутационный менеджмент в сети

  • Date: 03/2013
  • Client: Spa d'Or Brasov
  • Filed under: Identitate, Interior Design, Ultimele proiecte
  • Link: www.spador.ro/